Så här blir du ett

ZviZZer-Center

Specialist på polering och lackskydd

Driver du ett ZviZZer-Center är du specialist på lacker, polering och lackskydd. Detta får du genom att genomgå vår utbildning som gör dig certifierad av ZviZZer. Du kan gå utbildningen även om du inte vill bli ett ZviZZer-center men som ett sådant får du bättre priser på alla ZviZZers produkter och kan lämna garanti till kunder.

Vad innebär det att bli ett Zvizzer-Center?

Cerifiering för att säkerställa kvaliteten

Vårt koncept som vi kallar  Zvizzer-Centers i Sverige är en kvalitetsstämpel som innebär en garanti för kunderna att företaget har rätt kompetens när det gäller lackvård och polering.  ZviZZer har egna utbildare som reser runt i Europa och utbildar företag och ensusiaster och utbildningen är mycket efterfrågad.

 

Det är viktigt att kunden som kontaktar en ZviZZer-anläggning får samma höga kvalitet på arbetet oavsett var i landet de befinner sig. Detsamma gäller våra lackskydd med garanti, samma produkter ska använda med samma applicering. På så sätt säkerställer vi att skyddet hålla vad det lovar och samma information ges till kunden.

 

Cerifieringen är personlig och kopplas till företaget så länge personen finns kvar. Det går själklart att utbilda flera personer vid behov.

En eller två dagars utbildning

Utbildningen är på Zvizzer i Malmö och är på en (grundkurs) eller två (avancerad) dagar. Vi blandar teori och praktik och tar max in 8 personer vid samma utbildningstilfälle. Under utbildningen går vi igenom Zvizzers produkter och hur du arbetar med dem för att uppnå ett optimalt resultat. Vi går igenom hur lacken är uppbyggd och hur olika polermedel och polerrondeller fungerar ihop. Efter genomgången utbildningar kommer du med största sannolikhet att arbetat på ett effektivare sätt.

Fördelar för dig som ZviZZer-center

Förutom den kunskap du får under utbildningen så får du följande fördelar när du bestämmer dig för att bli ett zvizzer-center.

  • Diplom på genomförd utbildning
  • ZviZZer-skylt 
  • Använda ZviZZers garantisystem för lackskydd
  • Rabbatterade priser på alla ZviZZer-produkter
  • Rabatt på övriga produkter på bilvardskemi.se
  • Listad på zvizzer-center.se som ett auktoriseat center
  • Rabatt på våra övriga utbildningar (se pdr-trading.com)
  • Rabatt på vårt online bokningsprogram
  • Support och tillgång till digitalt marknadsföringsmaterial

Ett ZviZZer-centers åtaganden

Då vi garanterar kvaliteten av utförda arbeten har vi som krav att poleringar och behgandlingar utförs på det sätt som vi visar på vår utbildning. Produkterna som används ska vara ZviZZers och vårt garantisystem ska användas vid lackbehandlingar.  Garantibehandlingarna ska registreras digitalt så kunderna kan kallas när det blir dags för underhållsbehandling.

Kontakt - Intresseanmälan

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss gällande frågor om utbildning, produkter  eller vår verksamhet. Vi återkommer till dig så snart vi kan!


ZviZZer Sverige

Intresseanmälan utbildning / ZviZZer Center