Anslut dig till ZviZZer

Det smarta valet för dig som bilvårdare!

 

Vill du vara med i en ”kedja” utan stora krav som ger dig låga priser på kemikalier, material och utbildningar – då har du hittat rätt! 

Om ZviZZer

ZviZZer startade 2016 och har på några få år vuxit till världens största leverantör av polerrondeller och har idag pad, polermedel och lackskydd av högsta kvalitét. Thermo pads som är en helt ny typ at poleringsrondell som håller längre och ger en effektivare polering och säljs endast idag av ZviZZer. Då varumärket är relativt nytt på marknaden i Sverige har du möjlighet att vara med från början och hjälpa till att bygga upporganisationen!

Varför ska du gå med i ZviZZer?

Vår ambition är att att göra ZviZZer känt bland allmänheten och att varumärket ska vara en garant för bilvård med hög kvalité. Vi ser organisationen som en kedja utan höga inträdeskrav och avgifter. Hög kvalité på utförda arbeten och en bra servicenivå gentemot våra kunder kommer vi inte att göra avkall på. Känner du att det är något du och ditt företag kan ställa upp på så kontakta oss för vidare diskussion. 


Var med från början och gör ZviZZer till det ledande varumärket när det gäller polering i Sverige! Vi anser att om man går med i en kedja och bidrar till att göra varumärket känt ska det premieras och gagna dig som företagare.

Detta får du som ZviZZer-center:

 • Gratis ZviZZer-utbildning
 • Stora rabatter på ZviZZers produkter
 • Stora rabatter på kemikalier
 • Rabatt på solfilm
 • Gratis marknadsföring på zvizzer-center.se och zvizzer.se
 • Rabatt på Autoplanner bokningssystem
 • Rabatterade utbildningar
  – PDR Utbildning
  – Solfilmsutbildning
  – PPF-utbildning
  – Bilvårdsutbildning
 •  Fri Support

Vanliga frågor

Organisationen

Nej vi har inga avgifter för att vara med i kedjan utan de krav vi har är bara att man använder ZviZZers produkter aktivt vilket vi kommer att visa ger det bästa resultatet till kortast tid.

Ja det finns möjlighet för det. Kontakta oss med dina tankar så tar vi en diskussion om vilka möjligheter som finns.

Det beror lite på förutsättningarna. Är du aktiv och satsar på att marknadsföra ZviZZer så öppnar vi inte ett annat center i närheten. Storleken på ditt upptagningsområde har också betydelse men vi vill självklart undvika konkurrens bland de som arbetar med ZviZZer.

Det är inget hinder att ert företag är med i en annan kedja, dock om man vill bli publierad och marknadsförd på vår hemsidan måste man använda ZviZZers produkter vid poleringar.

De krav vi ställer är att är att man går vår utbildning för att lära sig hur man ZviZZers produkter. Den person som går utbildningen blir ansvarig för kvalitéten och vi publicerar sedan ert företagt på hemsidan. Sen ska man snvända självklart ZviZZers produkter vid poleringar vilket ger det bästa resultatet och sparar dessutom er arbetstid.

Produktrelaterat

Nej vi säljer ZviZZers produkter till alla men då till högre priser. Det går bra att testa produkterna och bilda dig en uppfattning och sedan komplettera med utbildning senare. Det är dock viktigt att man vet hur man använder dem då det inte bara är att ” göra som vanligt”, då är risken att man inte lyckas få det resultat man eftersträvar. V i säljer dock endast lackskydd med garantisystem till de som gått vår utbildning.

Ja vi har ettt brett sortiment av kemprodukter från olika leverantörer som vi erbjuder med rabatt till dig som är ZviZZer-center.

Ja det finns ett garantisystem där kunden får 6 års garanti. Underhåll görs var 18 månad.

Du får olika rabatt på olika produkter men på ZviZZers produkter får du som center 25-30% rabatt på rekommenderade utpriser. Har du en butik eller webshop och vill sälja ZviZZers produkter kan du få ytterligare rabatt men då krävs en viss volym i försäljningen.

I princip kan du använda erbjuda andra lackskydd parallellt men vid garantibehandlingar ska ZviZZers garantisystem och produkter användas. Detta är viktigt för att kunden ska känna sig trygg med kvaliteten på arbetet och för att veta att behandlingen är riktigt utförd.

ZviZZer har fokus på produkter för polering och skydd av lacken. De har troligen det största utbudet polerrondeller i världen och är ensamma om Thermo pads som är den bästa rondell som finns i dagsläget. Dessutom har de lackskydd och vaxer och tillhörande produkter.

Utbildning & Certifiering

Utbildningen är till viss del generell men den är anpassad för användling av ZviZZers produkter därför ingår en del produkter i utbildningskostnaden.

Vill du starta ett ZviZZer-center eller redan köper produkter idag så bjuder vi på utbildningen. I annat fall betalar du en mindre kostnad och du hittar den informationen på pdr-trading.com.

Vi har 2 olika utbildningar, en grundutbildning på en dag och en avancerad på två dagar. På grundutbildningen går vi igenom ZviZZers produkter och hur de ska användas. Vi tittar på lackens uppbyggnad och vad man ska tänka på i olika situationer. Många som polerar arbetar på fel sätt vilket gör att arbetet tar längre tid och resultatet blir sämre. Vi vill ge dig förutsättningarna att lyckas varje gång till minsta möjliga arbete!

Anmäl ditt intresse

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan med mer information!