FAQs

Vad lär jag mig på utbildningen?

Vi har 2 olika utbildningar, en grundutbildning på en dag och en avancerad på två dagar. På grundutbildningen går vi igenom ZviZZers produkter och hur de ska användas. Vi tittar på lackens uppbyggnad och vad man ska tänka på i olika situationer. Många som polerar arbetar på fel sätt vilket gör att arbetet tar längre …

Vad lär jag mig på utbildningen? Läs mer »

Kan jag få ensamrätt i mitt område?

Det beror lite på förutsättningarna. Är du aktiv och satsar på att marknadsföra ZviZZer så öppnar vi inte ett annat center i närheten. Storleken på ditt upptagningsområde har också betydelse men vi vill självklart undvika konkurrens bland de som arbetar med ZviZZer.

Kan jag använda andra lackskydd om jag är ett ZviZZer-center?

I princip kan du använda erbjuda andra lackskydd parallellt men vid garantibehandlingar ska ZviZZers garantisystem och produkter användas. Detta är viktigt för att kunden ska känna sig trygg med kvaliteten på arbetet och för att veta att behandlingen är riktigt utförd.

Finns det någon månadskostnad eller royalty?

Nej vi har inga avgifter för att vara med i kedjan utan de krav vi har är bara att man använder ZviZZers produkter aktivt vilket vi kommer att visa ger det bästa resultatet till kortast tid.

Hur stor rabatt får jag?

Du får olika rabatt på olika produkter men på ZviZZers produkter får du som center 25-30% rabatt på rekommenderade utpriser. Har du en butik eller webshop och vill sälja ZviZZers produkter kan du få ytterligare rabatt men då krävs en viss volym i försäljningen.